• sns01
  • sns02
  • sns04
  • linkedin
Nggoleki

Mesin Kawat Barbed

Katrangan singkat:

No Model.: CS-A, CS-B, CS-C

Katrangan:

Mesin kawat berduri kanthi kecepatan tinggi Jiake Machinary nyedhiyakake solusi sing apik banget kanggo nggawe kawat Barbed.

Mesin kawat berduri lan silet kita gampang dioperasikake, bisa nambah efisiensi produksi kanthi nyata, lan cocog kanggo produksi macem-macem gaya bolong kawat.


  • Telung jinis: corak normal, untaian siji, corak malik dobel
  • Bahan baku: kawat galvanis, kawat dilapisi PVC, lsp
  • Siji buruh bisa mbukak macem-macem mesin:
  • Siji jam bisa ngasilake udakara 70KG / 40KG / 50KG:
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Mesin Pembuat Kawat Barbed ngasilake kabel berduri. Kawat berduri digunakake kanggo proteksi, ing pager papan, panganan ternak utawa wates nasional, kanggo pertahanan nasional, pertanian, peternakan, dalan tol, lsp. Kita mesthi njaga desain profesional lan teknologi manufaktur paling apik ing mesin kawat berduri iki suwene pirang-pirang taun.

    We pabrik telung model mesin pager kawat berduri: CS-A minangka mesin kawat berduri twisted normal; CS-C minangka mesin kawat barbed corak dobel; CS-B minangka mesin pembuat kawat berduri.

    1. Parameter Teknis:

    Model CS-A CS-B CS-C
    Dhiameter kawat utama 1.5-3.0mm 2.0-3.0mm 1.6-2.8mm
    Dhiameter kawat berduri 1.6-2.8mm 1.6-2.8mm 1.6-2.2mm
    Ruangan barbed 3 ", 4", 5 " 4 ", 5" 4 ", 5"
    Nomer bengkong 3-5 7
    Motor 2.2kw 2.2kw 2.2kw
    Bahan baku Kawat galvanis utawa kabel dilapisi PVC. Kawat galvanis Kawat galvanis
    Produksi 70kg / jam, 25m / mnt 40kg / jam, 18m / mnt 50kg / jam, 18m / mnt
    Bobot total 1050KG 1000KG 1050KG
    Ukuran kemasan 5,9CBM 5,8CBM 5,9CBM

    2. Video YouTube

    3.Keuntungan lini produksi pager link link

    Instalasi kanthi manual, Gampang disiyapake;

    Tutup baja ing poros nyopir kanggo operasi keamanan;

    Ngirit bahan lan kapasitas dhuwur;

    Counter kanggo ngetung jumlah barbs lan ngetung dawa kabel barbed.

    Tombol ngalih lan leveler kanggo miwiti lan mungkasi mesin kanthi gampang.

    Ekstraksi gulung cepet lan gampang saka mesin.

    Sistem panuntun supaya ora rame.

    4. Produk rampung

    dbf

    Kawat berduri digunakake kanggo proteksi, ing pager papan, panganan ingon-ingon utawa petugas nasional, kanggo pertahanan nasional, pertanian, peternakan, dalan gedhe, lsp.

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk

    Kirim pesen menyang kita: