• sns01
  • sns02
  • sns04
  • linkedin
Nggoleki

Mesin Gabion Mesh

Katrangan singkat:

No Model.: LNML

Katrangan:

Mesin bolong Gabion, uga diarani mesin bolong kawat heksagonal utawa mesin keranjang gabion, yaiku ngasilake bolong heksagonal kanggo nggunakake kothak watu penguatan. Mesin jaring kawat heksagonal minangka mesin jalinan khusus kanggo ngrancang cukuran hexagonal.

Serat heksagonal tugas abot digunakake kanggo nglindhungi lanskap, konstruksi, tani, minyak bumi, industri kimia, pipa pemanas, seawall, bukit, dalan, lan jembatan, lsp.


  • Diameter kawat: 1.6-3.5mm
  • Ukuran bolong: 60-150mm
  • Jembar bolong: 2300-4300mm
  • Kacepetan: 165-255m / jam
  • Jumlah corak: 3 utawa 5
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Mesin gabion otomatis seri kalebu papat bagean standar utama: mesin jaring utama, mesin nduwurke tumpukan, piranti ketegangan kawat, lan mesin coiling spiral, bisa ngasilake gabion kanthi macem-macem jembar lan ukuran bolong. Mesin kita khusus digunakake kanggo ngasilake ukuran kawat lan heksagonal (kawat galvanis, galvanis & kawat PVC) kabel kanggo pager lan panggunaan watu.

    1. Parameter Teknis:

    Model Ukuran bolong(mm) Lebar maksimal(mm) Dhiameter kawat(mm) Nomer corak Kecepatan poros drive utama Motor(kw) Kacepetan(m / h)
    LNWL23-60-2 60 * 80 2300 1.6-3.0 3 25 11 165
    LNWL23-80-2 80 * 120 1.6-3.0 195
    LNWL23-100-2 100 * 120 1.6-3.5 225
    LNWL23-120-2 120 * 150 1.6-3.2 20 255
    LNWL33-60-2 60 * 80 3300 1.6-2.8 25 15 165
    LNWL33-80-2 80 * 120 1.6-3.0 195
    LNWL33-100-2 100 * 120 1.6-3.2 225
    LNWL33-120-2 120 * 150 1.6-3.5 20 255
    LNWL43-60-2 60 * 80 4300 1.6-2.8 25 22 165
    LNWL43-80-2 80 * 100 1.6-3.0 195
    LNWL43-100-2 100 * 120 1.6-3.0 225
    LNWL43-120-2 120 * 150 1.6-3.2 20 255
    LNWL43-60-3 60 * 80 4300 1.6-2.8 5 25 22 165
    LNWL43-80-3 80 * 100 1.6-3.0 195
    LNWL43-100-3 100 * 120 1.6-3.0 225
    LNWL43-120-3 120 * 150 1.6-3.2 20 255

    2. Video YouTube

    3.Keuntungan lini produksi pager link link

    Mesin bolong Gabion, uga dijenengi mesin bolong kawat heksagonal tugas berat, digunakake kanggo ngasilake gabion bolong lan kothak watu, digunakake kanggo nglindhungi lanskap, konstruksi, pertanian, minyak bumi, industri kimia, pipa pemanas, seawall, lereng bukit, dalan, lan jembatan lsp.

    1.Mitsubishi PLC & Layar tutul, elektronik Schneider, inverter Invt.

    2. Ing njero crossbeam, ana lasep dasar sing dipasang, kekandelan 12mm. stabilitas dhuwur, resistensi kejut kuat (desain anyar).

    3. Crossbeam diproduksi ing platform khusus kanthi presisi tinggi. Kualitas bisa dijamin. Déwan mesin uga rampung ing platform khusus. Kinerja sakabèhé ditambah.

    4. Mesin kita nggunakake rod nyopir dobel tinimbang siji rod penggerak, mlaku kanthi kecepatan dhuwur lan stabil.

    5. Mesin kasebut nggunakake piranti khusus kanggo nggawe minyak pelumas digunakake maneh.

    6. Tanduran tembaga mesin kita nduweni kinerja abrasi sing apik, luwih apik kanggo muter poros.

    7. Inti rodha mesin kasebut yaiku bahan baja cor, awet.

    8. Cam mesin kasebut yaiku besi cor nodular, awet.

    9. Plat nyeret nganggo lapisan, umure dawa.

    10. Nalika kabel rusak lan kabel spiral wis habis, mesin bisa mandheg kanthi otomatis.

    rth

    4. Produk rampung

    erb

    Gabion bolong digunakake kanggo nggawe kandhang bolong kawat watu utawa kothak watu, sing akeh digunakake kanggo nglindhungi lan ndhukung seawall, lereng bukit, dalan lan jembatan, wadhuk lan teknik sipil liyane, uga minangka bahan paling apik kanggo banjir.

    Gabion bolong (bolong Hexagonal wire mesh) uga digunakake kanggo pager, nyaring bolong ing perlindungan perumahan lan lanskap, konstruksi, pertanian, minyak bumi, industri kimia, pipa pemanas, lan bolong kabel pipa liyane.

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk

    Kirim pesen menyang kita: