• sns01
  • sns02
  • sns04
  • linkedin
Nggoleki

Apa sing Kita Penawaran

produk paling laris
Mesin JIAKE dadi pabrikan utama peralatan bolong kawat China. Ing bidang pabrikan tukang las bolong canggih

Kanggo pangerten babagan produk lan rega sing luwih apik, klik tombol ing sisih tengen kanggo nambah informasi, kita bakal menehi wangsulan 24 jam.

Enquiry Saiki

Ditampilake produk

produk paling laris

Ngopo Pilih Kita?

Hebei Jiake Welding Equipment Co., Ltd. didegaké ing taun 1999 lan dununge ing negara Anping, provinsi Hebei, China. Iki minangka panyedhiya solusi aplikasi teknologi pembuatan mesin mesin wire mesh lan duwe komitmen kanggo nyedhiyakake solusi pangolahan wire mesh kanggo pangguna global.

Sawise luwih saka 20 taun pembangunan terus lan inovasi,

Mesin JIAKE dadi pabrikan utama peralatan bolong kawat China. Ing bidang manufaktur welder wire mesh mewah, mesin Jiake wis nggawe teknologi las terkemuka lan profesional. Ing bidang mesin tenun bolong kawat, kita uga wis nggawe proses teknologi sing sampurna lan tim layanan profesional liwat kerjasama karo pabrikan liyane.

Kirim pesen menyang kita: