• sns01
  • sns02
  • sns04
  • linkedin
Nggoleki

Hubungi Kita

Hebei Jiake Welding Equipment Co., Ltd.

Alamat

Kawasan Industri Xutuan, Anping, Hebei, China

Telpon

manajer pemasaran:

+86 18133808162

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Setu, Minggu: Ditutup

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

Kirim pesen menyang kita: