• sns01
  • sns02
  • sns04
  • linkedin
Nggoleki

Nguatake Mesin Las Mesh

Katrangan singkat:

No Model.: DP-GW-2500A

Katrangan:

Nguatake mesin las bolong, digunakake kanggo nggawe bolong beton kanthi kawat baja 5-12mm; uga diarani mesin las bolong BRC, mesin las bolong konstruksi;


  • Jembar bolong: Maks. 2500 mm / 3000 mm
  • Panjang bolong: Maks. 12m
  • Kacepetan las: Maks. 80-100 kaping / menit
  • Sistem las: Mekanikal / Pneumatik (minangka panjaluk sampeyan)
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    1. Parameter Teknis:

    Model DP-FP-2500A + DP-FP-3000A + DP-GW-2500A
    Dhiameter kawat 3-8mm 3-8mm 5-12mm
    Lebar las Maksimum.2500mm Maks.3000mm Maksimum.2500mm
    Ruang kawat bujur 100-300mm
    Papan kawat silang Min.50mm
    Dawane bolong Maksimum 12000mm
    Cara mangan kabel Pra-straightened & pre-cut
    Kacepetan las 80-100 kaping / menit 80-100 kaping / menit 80-100 kaping / menit
    Elektroda las Max.24 pcs Maks. 30 pcs Max.24 pcs
    Transformer las 150kva * 6 pcs 150kva * 8 pcs 150kva * 12 pcs
    Ukuran mesin 8,4 * 3,4 * 1,6 m 8,4 * 3,9 * 1,6 m 8,4 * 5,5 * 2,1 m
    Bobot 5.2T 6.2T 8,5T

    2. Video YouTube

    3.Keuntungan lini produksi bolong sing dilas

    ● Komponen listrik Panasonic, Schneider, ABB, SMC, Igus.

    ● Antarmuka layar tutul.

    ● Kabel pra-diluruskan & wis dipotong.

    ● Kontrol PLC panyesuaian ruang kawat salib lan panyesuaian saiki las.

    ● Motor servo Panasonik kanggo narik bolong.

    ● Elektroda las murni, 30 * 30 * 30mm (3-8mm), 30 * 30 * 50mm (5-12mm).

    ● Sistem adhem: trafo pendingin banyu lan basis elektroda las ngisor.

    ● Brake motor & reducer sambungake sumbu utama kanthi langsung.

    ● Sistem pre-load kabel.

    4. Mesh Rolled rampung

    dv

    Mesin las bolong penguat digunakake kanggo nggawe bolong rebar baja, bolong dalan, konstruksi bolong bangunan dll.

    Hubungi kita, kita bakal nggawe solusi profesional miturut kabutuhan lan anggaran;

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen menyang kita: