• sns01
  • sns02
  • sns04
  • linkedin
Nggoleki

Mesin Las Mesh Panel

Katrangan singkat:

No Model.: DP-FP-2500AA

Katrangan:

3-8mm mesin las bolong otomatis bisa menehi kawat garis saka koil lan kabel pra-potong. Mesin kasebut nggunakake akumulator kawat garis kanggo nyedhiyakake lan menehi feed kabel kanthi lancar. Mesh rampung bisa ana ing panel kanthi mesin pemotong bolong lan ngirim sistem, utawa ing gulung nganggo mesin bolong.


  • Jembar bolong: Maks. 2500mm
  • Ukuran bolongan: 100X100-300X300mm
  • Kacepetan las: 70-80 kaping / menit
  • Bahan baku: Kawat karbon sithik, kawat ireng, kawat galvanis.
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Panel gandheng rampung kanggo 6-8mm.

    Rampung bolong gandheng kanggo kabel 3-6mm.

    Mesin las kawat otomatis kanggo aliran produksi bolong konstruksi

    rt

    1. Parameter Teknis:

    Model DP-2500AA
    Dhiameter kawat 3-8mm
    Ukuran bolongan 100 * 100-300 * 300mm
    Jembar bolong Maks. 2500mm
    Dawane bolong Maks. 50 m
    Elektroda las 24 pcs
    Kacepetan las 70-80 kaping / menit
    Transformer las 150kva * 6 pcs
    Panganan kabel bujur Panganan koil otomatis
    Mangan kawat silang pra-straighten & pre-cut
    Motor 7,5Kw
    Transformer pabrik Min 200-315KVA
    Ukuran Sakabèhé 45X5.5X3.3m
    Bobot 24T
    Bahan baku Kawat karbon sithik, kawat ireng, kawat galvanis. Panel las sing wis rampung kanggo 6-8mm. Mesh gulungan las sing wis rampung kanggo kawat 3-6mm.

    2. Video YouTube

    3.Keuntungan lini produksi las bolong

    Mesin kasebut nggunakake roda eksentrik mekanik lan tekanan musim semi.

    Motor servo lan alat reducer kacepetan presisi kanggo nindakake gerakan ing dalan maju lan bali.

    Piranti panyimpenan gedhe kanthi biaya murah kanggo njaga lan nyetel ukuran bolong kanthi gampang.

    Hopper kawat silang anyar bisa nahan kabel 1Ton, luwih produktif.

    Transformer pendingin banyu, efisiensi dhuwur. Gelar las disetel dening PLC.

    Motor utama lan reducer disambungake menyang poros utama langsung liwat rantai, gampang operasi.

    4. Panel Mesh rampung

    sdv

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen menyang kita: