• sns01
  • sns02
  • sns04
  • linkedin
Nggoleki

358 Mesin Las Pagar Keamanan

Katrangan singkat:

No Model.: DP-FP-3200A

Katrangan:

Lini produksi las bolong iki dirancang kanggo produksi bolong pager Anti-menek, bolong panel pagar 358, lan bolong pagar tampilan sing jelas.

Sistem las pneumatik sing mentas dikembangake nggawe manufaktur pagar bolong sing luwih efisien kanggo welding sing luwih kuwat.


  • Diameter kawat: 3-6mm
  • Lebar las: Maks.3200mm
  • Panjang bolong: Maks.3000mm
  • Kacepetan las: 120 kaping / menit
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Mesin panel pager anti-menek uga diarani 358 mesin panel, 358 mesin pagar, mesin bolong pager anti-menek, mesin panel pagar gandheng 358, digunakake kanggo nggawe bolong pager, nguatake bolong, bolong dalan, tembok tahan bledosan, rak, lsp.

    1. Parameter Teknis:

    Model DP-FP-3200A +
    Dhiameter kawat 3-6mm
    Papan kawat garis 76.2-300mm
    Jarak kawat silang Min.12.7mm
    Jembar bolong Maks.3200mm
    Dawane bolong Maks.3000mm utawa luwih gedhe
    Elektroda las 44 pcs
    Transformer las 150kva * 11 pcs
    Kacepetan las Maks.120 kaping / mnt
    Mangan kawat garis Pra-straightened & pre-cut
    Mangan kawat silang Pra-straightened & pre-cut
    Pasokan listrik Min.250kva
    Bobot 5.8T
    Ukuran mesin 5.4 * 3.7 * 2.3m

    2. Video YouTube

    3.Keuntungan 358 lini produksi panel pagar

    Elektroda pneumatik, tekanan las elektroda padha, panel bolong rampung rata banget.

    Teknologi sambungan tunggal kanggo saben pasangan elektroda ndhuwur lan elektroda ngisor, mung titik las sing ditindakake listrik, panel bolong rampung rata banget.

    Kabel pra-straighted & pre-cut dipakani trowongan jinis tipe "V" anyar, cocog kanggo diameter sing beda, papan kawat garis rampung luwih akurat tinimbang sadurunge.

    Kabel salib pra-lurus & pra-potong dipakani nganggo hopper kanthi otomatis, kontrol silinder udara SMC (Jepang), luwih pas.

    Katup elektro-magnetisme yaiku merek SMC (Digawe ing Jepang). Kualitas luwih apik.

    Motor servo & planet Panasonic (Jepang) kanggo narik bolong, luwih pas.

    Operator kabel kasebut yaiku merek Igus, diimpor saka Jerman, kualitas apik, ora digantung.

    4. Rampung 358 Panel Mesh

    wfe

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk

    Kirim pesen menyang kita: