• sns01
  • sns02
  • sns04
  • linkedin
Nggoleki

Warta

  • The live broadcast of Jiake Wire Mesh Machinery is coming in March,welcome to watch

    Siaran langsung Mesin Jiake Wire Mesh bakal teka ing wulan Maret, wilujeng nonton

    Kita bakal duwe papat siaran langsung mesin bolong kawat sing dilas ing wulan Maret, lan bakal nggawa sampeyan sinau luwih lengkap babagan pabrik Jiake, lan uga bakal ngerteni luwih akeh babagan mesin kasebut. Panjelasan mesin bolong kawat utama, kalebu mesin wire mesh, mesin bolong kawat kandhang ayam, ...
    Waca liyane
  • Company news

    Warta perusahaan

    Miturut dokumen sing diterbitake Departemen Perdagangan Provinsi Hebei tanggal 8 Desember 2020, perusahaan kita dadi dhaptar utama kanggo perusahaan demonstrasi e-commerce lintas provinsi sing dianugerahi dening Dagang Provinsi Hebei. Ana 24 perusahaan sing dipilih saka ...
    Waca liyane
  • Jiake wire mesh machinery suppliers are always with you!

    Pemasok mesin kabel jake Jiake mesthi ana ing sampeyan!

      Iki bakal dadi festival paling gedhe sajrone sepuluh dina - Spring Festival. Kabeh mesin sing wis rampung bakal tetep dimuat kanggo pelanggan nalika preinan, kanggo mbantu para pelanggan supaya luwih cepet mesin kasebut. Lan ana kabar apik liyane. Komunitas ing Shijiazhuang saiki wis mbukak blokir. Kita bisa ...
    Waca liyane
  • During the anti-epidemic period, we provide services 24 hours a day

    Sajrone periode anti-epidemi, kita nyedhiyakake layanan 24 jam saben dinane

    Ora preduli sepira parah epidemi kasebut utawa sepira tekane epidemi kasebut, kita ora bisa mungkasi komunikasi sing lancar ing antarane kita lan para pelanggan! Sanajan kita ngaso ing omah amarga ana epidemi, iki ora bakal mengaruhi kemampuan kita. Nalika kerja saka omah, kolega perusahaan isih ngladeni pelanggan ...
    Waca liyane
  • How to choose a breeding chicken cage net machine?

    Kepiye cara milih mesin jaring kandhang pitik?

    Kita duwe mesin sing umume digunakake ing produksi industri berkembang biak, sing bisa ngganti peralatan bolong kawat las, lan uga bisa digunakake ing produksi kandhang pitik, kandhang kelinci, kandhang mink, kandhang pitik, kandhang rubah, kandhang ingon-ingon lan produk liyane. Mesin las bolong kandhang pitik kita ...
    Waca liyane
  • How to start a new factory making wire products?

    Kepiye carane miwiti pabrik pabrik produk kabel?

    Sawetara klien takon: Aku anyar ing industri pagar, apa sing sampeyan saranake supaya dakwiwiti? Kanggo panuku anyar, yen sampeyan ora duwe anggaran sing cukup, aku saranake sampeyan nimbang barang ing ngisor iki: 1. Mesin pagar link rantai otomatis; Diameter kawat: 1.4-4.0mm kawat GI / kawat PVC Mesh bukaan ...
    Waca liyane
  • Cold rolling steel bar ribbed machine

    Mesin pita bar waja adhem

    Mesin pita baja bar adhem digunakake kanggo muter permukaan bunder waja kanggo mbentuk loro utawa telung sisi sabit; Bahan baku: bar putaran baja karbon rendah Panggunaan: mesin iki utamane nggulung diameter garis pita 3-8mm, digunakake ing bandara dalan gedhe, industri konstruksi; Iki ...
    Waca liyane
  • BRC mesh production line

    Lini produksi bolong BRC

    BRC bolong misuwur ing industri konkrit; nduweni bolong sing nguatake kain, bolong gandheng galvanis, bolong layar gusset gandheng lan bolong gabion gandheng… lsp; Minangka pabrik mesin bolong kawat, kita bisa menehi solusi lengkap miturut sarat; 1. mesin proses kawat; ...
    Waca liyane
  • Anti-glare mesh machine

    Mesin bolong anti-silau

    Bolong anti-silau minangka salah sawijining bolong kawat sing populer, biasane digunakake minangka sabuk isolasi ing dalan gedhe, 1. Sampeyan kudu nguripake balok dhuwur nalika nyopir ing wayah wengi ing dalan gedhe, sing bakal duwe mripat sing kuat lan mengaruhi keamanan nyopir. Sabuk ijo bisa ngalangi ...
    Waca liyane
  • Welded mesh machine loading

    Loading mesin bolong las

    Dina iki kita bubar ngemot siji set mesin bolong las kanggo klien ing Afrika; 1. Mesin bolong sing dilas iki duwe bagean roller bolong sing kapisah supaya mesin las bisa tetep digunakake nalika buruh njupuk gulung bolong sing pungkasan saka piranti rol; 2. mesin bolong gandheng iki ...
    Waca liyane
  • Wire straightening& cutting machine

    Mesin straightening & cutting machine

    Mesin straightening & cutting wire minangka salah sawijining mesin proses kawat sing populer; Kita duwe macem-macem jinis mesin straightening & cutting sing bisa cocog karo macem-macem diameter kawat; 1. 2-3.5mm Wire diameter: 2-3.5mm Panjang nglereni: Maks. Kacepetan nglereni 2m: 60-80 meter / min Cocog kanggo ...
    Waca liyane
  • Straight wire drawing machine loading

    Pemuatan mesin gambar kawat lurus

    Wingi, kita bubar ngemot sak set mesin gambar kawat Lurus; Mesin nggambar kawat lurus, dikembangake kanggo nggambar kabel kanthi lurus utawa defleksi kanggo menehi rasa ora tanggung jawab sing luwih apik, kita dirancang miturut panjaluk klien; Diameter kawat inlet 5.5mm, diameter kawat outlet yaiku ...
    Waca liyane

Kirim pesen menyang kita: