• sns01
  • sns02
  • sns04
  • linkedin
Nggoleki

Mesin nggambar kawat garis lurus

Katrangan singkat:

No Model.: LZ-560

Katrangan:

Mesin gambar kabel, minangka bagean saka batang kawat baja minangka bahan baku lan nyuda diametere kaya sing sampeyan butuhake; Yen sampeyan ora bisa nemokake diameter kawat sing cocog ing pasar lokal, sampeyan bisa nggunakake mesin iki kanggo nggawe diameter kabel ireng utawa kabel GI sing beda-beda miturut aplikasi sing beda-beda; Kita bisa ngrancang mesin nggambar kawat miturut panjaluk babagan diameter kawat input lan diameter kawat output; Uga mesin gambar kawat kita bisa ngasilake kawat bunder nganti kawat pita.


  • Rega FOB: US $ 1000 - 9.999 / Potongan
  • Min. Jumlah Pesenan: 100 Potongan / potongan
  • Kemampuan Pasokan: 10000 Potongan / potongan saben Sasi
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    paramèter

    Model

    LZ-560

    Dia. Saka pot 560 mm
    Jumlah blok 10
    Dhiameter kawat Inlet Max. 5.5mm lan outlet Min. 1.6mm
    Komprèsi (%) Maks. 91.54
    Kompresi rata-rata (%) 21.88
    Input kabel kekuatan tarik ≤600mpa
    Maks. kacepetan dipakani kawat 16.66m / s (1000 m / mnt)
    Motor 22KW
    Ukuran cetakan 40mm * 25
    Pengaturan pot Dhuwur
    Panganan kabel Saka kiwa nengen

    video

    peralatan tambahan

    Straight wire drawing machine1

    Kemasan & Pengiriman

    wire drawing machine

    hubungi kita

    contact details
  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk

    Kirim pesen menyang kita: