• sns01
  • sns02
  • sns04
  • linkedin
Nggoleki

Babagan Kita

Hebei Jiake Welding Equipment Co., Ltd.

Fokus ing pabrikan mesin wire mesh

Solusi mesin fleksibel kanthi teknologi Advanced las ing industri

Merek

Mesin JIAKE-Pabrik merek mesin wire mesh paling apik ing China

Pengalaman

20 taun terus berkembang ing industri pabrikan mesin bolong kawat.

Kustomisasi

Kemampuan pangaturan dhewe sing canggih kanggo kabutuhan produk tartamtu.

Sapa Kita

Hebei Jiake Welding Equipment Co., Ltd. didegaké ing taun 1999 lan dununge ing negara Anping, provinsi Hebei, China. Iki minangka panyedhiya solusi aplikasi teknologi pembuatan mesin mesin wire mesh lan duwe komitmen kanggo nyedhiyakake solusi pangolahan wire mesh kanggo pangguna global.

Sawise luwih saka 20 taun pembangunan terus lan inovasi, mesin JIAKE dadi pabrikan utama peralatan bolong kawat China. Ing bidang manufaktur welder wire mesh mewah, mesin Jiake wis nggawe teknologi las terkemuka lan profesional. Ing bidang mesin tenun bolong kawat, kita uga wis nggawe proses teknologi sing sampurna lan tim layanan profesional liwat kerjasama karo pabrikan liyane.

hrtt

JIAKE WIRE MESIN MESIN

Fokus menehi solusi kanggo mesin las bolong lan mesin tenun jala.

- Fokus nyedhiyakake solusi kanggo mesin las bolong lan mesin tenun jala.

tr

Apa sing Kita Laku

Mesin JIAKE khusus ing R&D, produksi lan pemasaran Mesin Las Mesh, Mesin las panel Pagar, Mesin Las Cage Mesh, Mesin Penguat Mesh Mesh, Mesin Pembuat Wire Mesh, Mesin Pagar Rantai Link, Mesin Jaring Kawat Hexagonal, Mesin Pagar Lapangan, Mesin Kawat Barbed, Mesin Mesh Logam sing Ditambahi, lan Mesin Gambar Kawat, lsp.

Produk lan teknologi entuk paten nasional, lan duwe sertifikat CE, sertifikat FTA, Formulir E, persetujuan Formulir F. Paspor mesin, idin bea sampeyan ora bakal ana masalah.

Taun

Wiwit taun 1999

+

R&D

Nomer Karyawan

METER SQUARE

Gawe Pabrik

SERTIFIKAT

df
sd
ds
ew
wef
erg

Sawetara klinis kita

KERJA AWESOME sing TEAMI KAMI DIREKRIMI KANG KLIEN!

Sawetara sing adil

PASAR SALES GLOBAL

Ing pasar jaban rangkah, Mesin JIAKE wis adol luwih saka 100 negara lan wilayah ing saindenging jagad.

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

Kirim pesen menyang kita: