• sns01
  • sns02
  • sns04
  • linkedin
Nggoleki

Mesin Pagar Las 3D Pagar

Katrangan singkat:

No Model.: DP-FP

Katrangan:

Mesin las bolong pagar kanggo pager bolong kawat 3D berkualitas tinggi dirancang kanggo produksi pagar pagar. Mesin las kawat pager 3D cocok kanggo produksi meshes akurat dimensi ing kabeh ukuran. Kabel bisa diluruskan lan dipotong utawa dipangan langsung saka koil.


  • Diameter kawat: 3-6mm
  • Lebar las: Maks.3000mm
  • Panjang bolong: Max.6000mm
  • Kacepetan las: 50-75 kaping / menit
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Panel pagar gandheng aliran bolong

    1) Sawise rampung welding, mobil bolong sing nomer No.1 bakal narik bolong menyang posisi mobil penarik bolong No.2.

    2) No.2 mobil sing narik bolong bakal narik bolong menyang mesin lentur kanthi langkah demi langkah kanggo ngrampungake mlengkung.

    3) Sawise rampung mlengkung, mobil narik bolong No.3 bakal narik bolong menyang bolong sing tiba.

    rt

    1. Parameter Teknis:

    Model DP-FP-1200A DP-FP-2500A DP-FP-3000A
    Lebar las Max.1200mm Maksimum.2500mm Maks.3000mm
    Dhiameter kawat 3-6mm
    Ruang kawat bujur 50-300mm
    Papan kawat silang Min.25mm / Min.12.7mm
    Dawane bolong Max.6000mm
    Kacepetan las 50-75 kaping / menit
    Cara mangan kabel Pra-straightened & pre-cut
    Elektroda las Max.25 pcs Max.48 pcs Max.61 pcs
    Transformer las 125kva * 3 pcs 125kva * 6 pcs 125kva * 8 pcs
    Ukuran mesin 4,9 * 2.1 * 1.6m 4,9 * 3.4 * 1.6m 4.9 * 3.9 * 1.6m
    Bobot 2T 4T 4,5T
    CATHETAN: Spesifikasi khusus bisa disesuaikan karo panjaluk sampeyan.

    2. Video YouTube

    3.Keuntungan lini produksi las panel pagar

    ● Kontrol antarmuka layar tutul kanthi operasi pekerja minimalake kanggo ngirit luwih irit.

    ● Sistem listrik saka Panasonic, Schneider, ABB, Igus kanggo sistem kontrol sing bisa dipercaya.

    ● Sistem motor teknologi paten kanggo rotasi cepet lan produktivitas dhuwur.

    ● Las lan output bolong dikontrol antarmuka windows, otomatisasi dhuwur.

    ● Sistem narik Servo kanggo ukuran batch cilik lan gedhe kanggo panjaluk pasar sing beda.

    ● Sistem pendingin banyu kanggo mateni suhu las lan kanggo jala kanthi efektif.

    ● Lengkapi solusi produk miturut panjaluk gelar otomatisasi.

    ● Pengalaman luwih saka 30 taun ing mesin las bolong kanggo nyedhiyakake pelanggan kanthi praktis.

    4. Mesh Pagar Panel Mesh

    gr

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk

    Kirim pesen menyang kita: