• sns01
  • sns02
  • sns04
  • linkedin
Nggoleki

Mesin Pagar Link Rantai

Katrangan singkat:

No Model.: DP-20-100 / DP-25-80

Katrangan:

Kita nawakake macem-macem solusi. Kalebu mesin pager tautan rantai otomatis Lengkap, mesin pagar rantai semi-otomatis, mesin bolong berlian, mesin pagar spiral, mesin pager siklon, mesin orthorhombik, lsp. lsp.


  • Jinis: pakan kabel dobel sapisan / pakan kabel siji sapisan
  • Kapasitas produksi: 120 nganti 180m ^ 2 / jam
  • Telung jinis sisih bolong: Twist, Knuckle, Twist & Knuckle
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Pagar rantai digunakake minangka pager kanggo taman dolanan lan kebon, dalan gedhe, kereta api, bandara, pelabuhan, omah lsp.

    1. Parameter Teknis:

    Model DP-20-100 DP-25-80
    Kapasitas produksi 70-80m ^ 2 / jam 120-180m ^ 2 / jam
    Dhiameter kawat 2-4mm 2-4mm
    Ukuran bukaan bolong 25-100mm (Ukuran bukaan bolong sing beda-beda butuh cetakan sing beda.) 25-100mm (Ukuran bukaan bolong sing beda-beda butuh cetakan sing beda.)
    Jembar bolong Maks. 4m
    Dawane bolong Maks. 30m, bisa disetel.
    Bahan baku Kawat galvanis, kawat dilapisi PVC
    Motor 3.8KW + 1.1KW + 1.1KW 5.5KW + 1.1KW + 1.1KW
    Ukuran 4.2 * 2.2 * 1.7m  6,7 * 1,4 * 1,8 m
    Bobot 1.8T  4.2T

    2. Video YouTube

    3.Keuntungan lini produksi pager link link

    Layar tutul lan sistem kontrol Mitsubishi PLC.

    Motor Delta Servo lan gir planet.

    Kanthi otomatis (mangan kabel, corak / ros-rosan, gulung-gulung).

    Cetakan tunggal kanggo spiral dobel utawa cetakan siji kanggo spiral tunggal.

    Tombol Weker lan Darurat Tambahan kanggo operasi sing gampang.

    Roda straightening kanggo mesthekake pagar sing lurus lan rampung sampurna.

    Ukuran bukaan bolong bisa diatur kanthi ngganti cetakan.

    Mesin kasebut nggunakake motor servo kanggo menehi kabel.

    4. Produk rampung

    dfb

    Pagar link rantai digunakake kanthi akeh kanggo pager ing papan dolanan, omah, stasiun listrik, bandara, titik pertambangan, lsp.

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk

    Kirim pesen menyang kita: