• sns01
  • sns02
  • sns04
  • linkedin
Nggoleki

Warta perusahaan

Miturut dokumen sing diterbitake Departemen Perdagangan Provinsi Hebei tanggal 8 Desember 2020, perusahaan kita dadi dhaptar utama kanggo perusahaan demonstrasi e-commerce lintas provinsi sing dianugerahi dening Dagang Provinsi Hebei. Ana 24 perusahaan sing dipilih saka Provinsi Hebei, sing mung 3 sing dadi perusahaan Shijiazhuang. Asil sing nyengsemake kuwi ora bisa dipisahake karo kepemimpinan Presiden Zhang sing katon adoh lan upaya kabeh karyawan perusahaan kasebutfactory

Perusahaan kami didegaké ing taun 2000, dununge ing persimpangan Beijing, Tianjin lan Shijiazhuang, Anping County, Provinsi Hebei, China. Kita minangka produsen profesional mesin bolong kawat. Saka 2000 nganti 2020, kita duwe luwih saka 20 insinyur. Kita duwe mesin bolong kabel dhewe lan sawetara tanduran pilot kanthi kekuatan teknis sing kuat lan produksi maju. Produk utama kami: mesin las bolong baja, peralatan las bolong pagar CNC, mesin las baja (bolong pemisahan termal) mesin las, layar peralatan las tambang, mesin las akuarium pemuliaan, mesin las jala pemanas lantai, peralatan las kisi baja, tenunan bolong Hexagonal mesin, mesin bolong logam, mesin cukur, mesin bolong berlian, mesin las titik pneumatik, mesin pelurus lan mesin pemotong. Perusahaan kasebut wis dikelola miturut standar sistem manajemen mutu internasional ISO9001. Ing taun 2020, Jiake wis entuk paten model utilitas 5, lan kita wis entuk pujian saka para pelanggan kanthi produk bermutu, layanan sing bisa dipercaya lan reputasi. Kita uga ngekspor menyang Timur Tengah, Kazakhstan, Vietnam, Filipina, India, Thailand, Afrika Selatan, Sudan, Polinesia, Rusia lan negara lan wilayah liyane.

wire mesh welding machine sales


Wektu kiriman: Feb-21-2021

Kirim pesen menyang kita: