• sns01
  • sns02
  • sns04
  • linkedin
Nggoleki

Siaran langsung Mesin Jiake Wire Mesh bakal teka ing wulan Maret, wilujeng nonton

Kita bakal duwe papat siaran langsung mesin bolong kawat sing dilas ing wulan Maret, lan bakal nggawa sampeyan sinau luwih lengkap babagan pabrik Jiake, lan uga bakal ngerteni luwih akeh babagan mesin kasebut.

factory

Panjelasan mesin wire mesh utama, kalebu mesin wire mesh, mesin wire wire wire mesh, mesin pagar link chain, mesin wire mesh heksagonal lan mesin tenun lan mesin las liyane.

直播海报

Wektu Online (AS Wektu): 2021-03-07 22:00:00

Wektu Online (AS Wektu): 2021-03-11 20:00:00

Wektu Online (AS Wektu): 2021-03-15 01:00:00

Wektu Online (AS Wektu): 2021-03-29 23:00:00

Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi kami

Ponsel / WhatsApp: +86 18133808162

 

wire mesh welding machine sales

 


Wektu kiriman: Mar-01-2021

Kirim pesen menyang kita: